Rwanda Akagera Cocamu Coop — це позиція класу specialty, яка здивує вас незвичайними поєднаннями арома-смакових дескрипторів.
У вас є чудова можливість спробувати ексклюзивне зерно, яке в Україні зустрінеш рідко. Для цієї позиції ми розробили власний дизайн, тому напій принесе не тільки смакове задоволення, а й візуальне.
На вас чекає неймовірний мікс смаків.
В одній чашці ви зможете насолодитися смаком гранаділли, лічі, липового меду та... червоного вина! Анаеробна обробка кавових зерен дарує неперевершену позицію насичену ароматами фруктів та меду, зі збалансованим легким винним смаком та ароматом. Закінчиться вся ця насолода солодким післясмаком.
Rwanda Akagera Cocamu - ідеальний вибір для тих, хто любить насолоджуватися справжнім ароматом та смаком кави specialty.
Зерно походить з ферми Cocamu Coop із зони Mukama Sector на північному сході Руанди, що є частиною кавового регіону Akagera. Територія характеризується багатим та родючим ґрунтом з висотністю понад 1500 м. Понад 95% вирощуваних тут різновидів – Bourbon, завдяки сприятливому клімату, кава з цього регіону може похвалитись солодким ягідним і пряним профілем.
Кавові зерна Rwanda Akagera Cocamu Coop збираються з великою увагою та любов'ю, щоб забезпечити вам найвищу якість та неперевершений смак.
Купуючи 1 кг кави - ви завжди отримуєте вигідну пропозицію, адже в ціну вже включено знижку - 5 %.
Вага | 1кг |
Тип кави | моно |
Обсмажка | фільтр |
Сорт арабіки | bourbon BM 139 та RAB C15 |
Країна | Руанда |
Регіон | North Eastern (Akagera) |
Обробка | anaerobic |
Рік урожаю | 2022 |
Висота зростання | 1840 м |
Споcіб приготування | чашка, френч-прес, V-60, кемекс та інші альтернативні методи заварювання |
Смак та аромат | гранаділла, лічі, червоне вино, липовий мед |
Післясмак | солодке |
Тіло | середнє |
Кислинка |
|
Гірчинка |
|
Насиченість |
|
Аромат |
|
Вага | 1кг |
Тип кави | моно |
Обсмажка | фільтр |
Сорт арабіки | bourbon BM 139 та RAB C15 |
Країна | Руанда |
Регіон | North Eastern (Akagera) |
Обробка | anaerobic |
Рік урожаю | 2022 |
Висота зростання | 1840 м |
Споcіб приготування | чашка, френч-прес, V-60, кемекс та інші альтернативні методи заварювання |
Смак та аромат | гранаділла, лічі, червоне вино, липовий мед |
Післясмак | солодке |
Тіло | середнє |