Rwanda Akagera Kabare — це преміум-позиція, з високоякісного сорту арабіки з Руанди, вирощений на схилах гірського масиву Акагера.
Завдяки митій обробці зерна та вдало підібраному профілю обсмажки, нам вдалося розкрити в смаку напою цікаві та багатогранні поєднання червоної смородини, чорниці та шоколадного трюфеля. Аромат же запам'ятається вам солодкими нотами ягід та шоколадного бісквіту.
Тіло напою вийшло середнім, а післясмак — солодким.
В цій позиції також можна обрати спосіб обсмажки: під фільтр або під еспресо, в залежності від способу приготування.
Територія вирощення зерна Акагера характеризується помірним кліматом з порівняно невеликою кількістю опадів, родючим, багатим ґрунтом і висотністю понад 1500 м.н.р.м. Значна кількість місцевих плантацій знаходяться біля підніжжя найбільшого охоронюваного водно-болотного угіддя Центральної Африки – Національного парку Акагера. Понад 95% вирощуваних тут різновидів - Bourbon. Акагера розташована на нижчій висоті, ніж інші 4 регіони, тому її кава має дещо нижчу кислотність. Однак він може похвалитися солодким ягідним і пряним профілем з сильними квітковими нотами..
Ми впевнені, що кава Rwanda Akagera Kabare точно стане чудовим доповненням до вашої колекції кави та принесе насолоду своїм багатим та фруктовим смаком.
Купуючи 1 кг кави - ви завжди отримуєте вигідну пропозицію, адже в ціну вже включено знижку - 5 %.
Вага | 250г |
Тип кави | моно |
Обсмажка | фільтр |
Країна | Руанда |
Регіон | Eastern Province, Akagera |
Обробка | washed |
Рік урожаю | 2022 |
Висота зростання | 1680 м |
Споcіб приготування | чашка, френч-прес, V-60, кемекс та інші альтернативні методи заварювання |
Смак | червона смородина, чорниця, шоколадний трюфель |
Аромат | ягоди, шоколадний бісквіт |
Післясмак | солодке |
Тіло | середнє |
Кислинка |
|
Гірчинка |
|
Насиченість |
|
Аромат |
|
Вага | 250г |
Тип кави | моно |
Обсмажка | фільтр |
Країна | Руанда |
Регіон | Eastern Province, Akagera |
Обробка | washed |
Рік урожаю | 2022 |
Висота зростання | 1680 м |
Споcіб приготування | чашка, френч-прес, V-60, кемекс та інші альтернативні методи заварювання |
Смак | червона смородина, чорниця, шоколадний трюфель |
Аромат | ягоди, шоколадний бісквіт |
Післясмак | солодке |
Тіло | середнє |