Професійний бариста – це не чувак, який просто знає, як працювати за еспресо-машиною і може з молока зробити піну. Це фахівець, який розуміється на сортах кави, знає, які фактори впливають на смак, тямить, як влаштовано професійне обладнання і так – вміє робити ідеальну пінку.
В рамках школи діють 4 курси, які закривають потреби кожного, чия діяльність пов'язана з кавою: початківці та досвідчені бариста, продавці кави, піарники та власники магазинів, кав'ярень або ті, хто тільки планує ними стати.
Навчання проводить член асоціації SCA Association та бренд-бариста компанії «25 Coffee Roasters» Дмитро Чигрецький. А отже, всі знання, отримані на курсах, будуть достовірними, актуальними і вам не доведеться за них червоніти.
Наприкінці кожного курсу учні можуть скласти іспит та отримати сертифікат про успішне проходження навчання.
Обирай потрібний формат. Курси як для новачків, так і для профі.
Цей курс підійде:
Цей курс підійде:
Цей курс ідеально підійде:
Цей курс підійде: