Питання про каву свіжої обсмажки

Кава свіжої обсмажки - це як свіжий теплий хліб з хрусткою скоринкою: він ароматний, їм хочеться насолоджуватися, поки не охолонув, і через якийсь час він стає зовсім несмачним.

Кава свіжої обсмажки смачніша, ароматніша і насиченіша, ніж кава з сумермаркету. Кожен сорт має особливі відтінки смаків, які ми розкриваємо при обсмажці.

Смаковий пік кави свіжої обсмажки - це 2-3 тижні після обсмажування. Після – аромат і смак починають згасати, і через 2 місяці кава стане схожою на один із прикладів мас-маркету.

Смак кави не коригується за допомогою добавок або ароматизаторів. Він формується, здебільшого, ще до того, як зерно відправляється на обсмажку. Від того, якими будуть склад грунту, кліматичні умови, висота над рівнем моря і залежить, в основному, смак напою.

За допомогою обсмажки ми максимально розкриваємо генетичний потенціал зерна, і яскраві особливості сортів — кислинка або солодкість, щільність тіла, тривалість післясмаку стають більш відчутними в приготованому напої.

Якщо ж говорити про фактори, які впливають на смак готового напою, то їх близько 30-ти. Сюди можна віднести і кваліфікацію бариста, і роботу обладнання, і навіть м'якість води. Більше інформації можна прочитати в наших соціальних мережах, дізнатися у консультантів по телефону або на виробництві.

У нашому асортименті більше ніж 25 позицій на будь-який смак. При виборі радимо орієнтуватися на спосіб приготування кави (у чашці, турці, гейзерній кавоварці тощо) та відтінки смаків, які вам подобаються. Характеристики смаку та аромату можна прочитати в описі до кожного сорту. Якщо губитеся в різноманітті варіантів - зателефонуйте нашим менеджерам за телефоном 0800 75 25 26, вони допоможуть підібрати ваш ідеальний сорт.

Наш продукт — це кава свіжої обсмажки. Він в рази смачніше, духмяний і більш насичений ніж той, що зазвичай можна зустріти в супермаркеті. Але, як і будь-який інший свіжий продукт, кава свіжої обсмажки має властивість з часом втрачати свої арома-смакові характеристики. Смаковий пік кави свіжої обсмажки — це 2-3 тиждень після обсмажування.

Після — кава поступово втрачає свої особливості, і через 2 місяці його вже не відрізнити від середньостатистичного.

Зберігати нашу каву краще в оригінальній упаковці.

Ми використовуємо якісну і професійну упаковку зі спеціальним клапаном. Він не пропускає повітря в пачку, щоб не відбувався процес окислення, але дозволяє відчути вабливий аромат кави.

У «кавовий пояс» входять близько 80 країн — там вирощують основний обсяг світової кави. На смак впливають, перш за все, природні фактори, — висота зростання дерев, вологість, кількість опадів, наявність туманів, близькість ферми до міста, а також технології догляду за деревами, збору і обробки ягід — так що в підсумку важлива не тільки країна, але і конкретна ферма, на якій збирають зерно.

Однак, у кожного регіону є свої особливі смакові характеристики. Так, кава з Кенії, завдяки унікальним високогірним умовам визрівання і особливостям грунту, має підвищену кислотність і щільність, набуває винно-фруктових відтінків, нот чорної смородини. Ефіопська арабіка відрізняється квітковими нотами, тонкою кислинкою і легкою гіркуватістю. Сорти з Гондурасу часто використовуються в сумішах — вони мають винні відтінки і виражену кислинку. Індійська кава, як правило, щільна і міцна, з шоколадними нотами. Арабіка з Сальвадору має збалансований м'який смак з яблучною кислинкою. Колумбійська кава —шовковистий, густий, з цитрусовими відтінками. Кава з Перу не має вираженого присмаку і відрізняється делікатною кислинкою. Моносорти з Гватемали мають димний аромат і пікантний цитрусовий присмак. Бразильська кава відрізняється горіховим ароматом з відтінками шоколаду, кислинка майже відсутня.

Дізнатися більше про особливості кожного сорту ви завжди можете у наших консультантів по телефону або на виробництві.

Помел - така ж важлива частина приготування кави, як і обсмажування. Вибирати помел потрібно точно під спосіб приготування кави - будь то кавоварка, гейзер, турка або чашка.

При замовленні вкажіть, як будете заварювати каву, і ми підберемо оптимальний ступінь і забезпечимо рівномірний помел — від найдрібнішого для турки до великого під хенд брю.

Зробити замовлення можна будь-яким зручним для вас способом - на сайті, телефоном або через соцмережі.

Щоб замовити на сайті, виберіть товари, що вас цікавлять, і додайте їх в кошик. У вкладці Кошик можна керувати покупками, рахувати вартість та оформляти замовлення.

Ми радимо зареєструватися на нашому сайті та користуватись Особистим кабінетом. Тут буде видно всі ваші замовлення та нараховані бонуси, а також збережуться особисті дані, щоб не доводилося кожного разу вводити їх заново.

Якщо залишилися питання, телефонуйте за номером 0800 75 25 26 і наші консультанти допоможуть у всьому розібратися.