Переходь на наш європейський сайт і замовляй каву у будь-яку країну.
0 (800) 75 2526 +38 (050) 366 51 00
Любиш, коли твоя кава завжди має ідеальний баланс смаку й аромату? Ми теж! Але за цим стоїть величезна робота: від ретельної обсмажки до лабораторного тестування кожної партії, щоб гарантувати найвищу якість.
Щоб розкрити всі відтінки смаку, ми обсмажуємо кавові зерна на німецьких ростерах Probat — одних із найкращих у світі. Завдяки Pilot Shop Roaster і дестонеру, ми досягаємо стабільності смаку від партії до партії. Це означає, що кава, яку ти замовляєш сьогодні, матиме той самий смаковий профіль, як і минулого разу.
Ми постачаємо каву на 5–7 день після обсмажки — коли завершується процес дегазації і зерно розкриває весь свій потенціал.
Але це ще не все! Перед тим як запакувати зерно, ми обовʼязково дегустуємо кожну партію, щоб переконатися, що її смак відповідає нашим стандартам.
Наша мета — робити все, щоб кожна чашка приносила максимум задоволення. Тому ми перевіряємо всі деталі у власній кавовій лабораторії. Використовуючи професійне обладнання, ми контролюємо якість зерна — від зеленого до обсмаженого.
Що ми тестуємо?
Кожен ковток кави — це поєднання майстерності обсмажки, точних лабораторних перевірок та турботи про якість. Ми не залишаємо жодного параметра поза увагою, щоб кожен з вас щоразу отримував свою ідеальну чашку каву.
P.S. Дмитро розповів і показав багато цікавого про наше виробництво. Підписуйтеся на YouTube-канал 25 Coffee Roasters, щоб дізнаватися про новини компанії та кавового світу одними з перших!