0 (800) 75 2526 +38 (050) 366 51 00
Капінг — це метод оцінки смакових і ароматичних якостей кави. Він використовується як для тестування нових сортів, так і для контролю якості існуючих.
Капінг є важливим інструментом для всіх учасників кавової індустрії:
Процедура капінгу передбачає кілька ключових етапів:
Отже, капінг кави — це не просто технічна процедура, а ціле мистецтво, яке дозволяє поглибити розуміння кожної чашки кави. Якщо ти хочеш дізнатися більше про те, як ми тестуємо та вдосконалюємо нашу каву, приєднуйся до нашого Instagram і Telegram-каналу. Не пропусти анонси крутих заходів та кавових івентів від 25 Coffee Roasters. Го розвивати кавову культуру, знайомитися з новими лотами, голосно сьорбати та насолоджуватися найкращим напоєм у світі разом ;)